Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek uyutuldu

Korona virüsüne yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in değerleri iyiye gitse de astım hastası olduğu için uyutuldu. Yoğun bakımda tedavi gören Böcek'in ciğerlerinin zarar görmesi engellenmeye çalışılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek uyutuldu

Korona virüsüne yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tedbir amaçlı olarak uyutuldu. Astım hastası olan ve doktorların ciğerlerinin zarar görmesinden endişe ettiği Böcek 17 Ağustos’ta korona virüsüne yakalandığını açıklamıştı.

Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, Böcek’in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve
antikor testlerinde pozitiflik saptandığını söyledi. Güngör korona virüsü açısından durumu iyiye gitse de Böcek’in tedbir amaçlı uyutulduğunu belirterek, “Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir” dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar da, hastaneyi ziyaret ederek doktorlardan Başkan Böcek’in durumu hakkında bilgi aldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve seçim bölgesi Antalya olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da Böcek’in sağlık durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

‘HİÇBİR AK PARTİLİ ÖLÜMÜ ÜZERİNDEN HESAP YAPMADI’

Öte yandan AK Parti Antalya il Başkanı İbrahim Ethem Taş, Muhittin Böcek’in sağlık durumu üzerinden “AK Partililer koltuk hesabı yapıyor” şeklinde iddialar öne sürüldüğünü belirterek, bunu yaptığı yazılı açıklama ile yalanladı. “Hiçbir AK Partili, böylesine çirkin, böylesine siyasi etiğe ve insan vicdanına sığmayan hesap içinde olmaz” diyen Taş, Böcek’in rahatsızlığı üzerinde yapılan siyasi hesaplara AK Parti karıştırılmak isteniyor” ifadesini kullandı.  / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER