Bahçeli'nin af çıkışına hükümetten yanıt

MHP Lideri Bahçeli'nin af önerisine yanıt veren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Şu an için bir af gündemde değildir. Hükümetimizin gündeminde şu an için yoktur" dedi.

Bahçeli'nin af çıkışına hükümetten yanıt
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ‘bayramdan önce bir af’ için çalıştıklarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisine, “af gündemimizde değildir” cevabını verdi.


Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, memleketi Gaziantep’te yaptığı açıklamada, Bahçeli’nin 235 bini bulan mahkum ve tutuklu olduğunu hatırlatarak, Ramazan bayramı öncesinde hükümetten af konusunda çalışma yapılması önerisine olumsuz cevap verdi.

Gül, katıldığı toplantıda konuyla ilgili soruyu yönelten gazeteciye, “Tam süre bitti derken, süreyi taşacak kocaman bir soru Arif beyden geldi” dedi. Gül daha sonra, “Şu an için bir af gündemde değildir. Hükümetimizin gündeminde şu an için yoktur” cevabını verdi. Bahçeli’nin seçim süreci ile birlikte gündeme getirdiği af konusunda daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da benzer açıklamalar yaparak, ‘gündemde yok’ demişti. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER