Baluken, Erdoğan'ın 'yerli ve milli' vekil isteğine yanıt verdi

HDP Grup Başkanvekili, Baluken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘550 yerli ve milli’ milletvekili isteğine, “Kürt bir vekil olarak yerli ve milli sayılıyor muyuz?Ya da olabiliyor muyuz?” diye yanıt verdi.

Baluken, Erdoğan'ın 'yerli ve milli' vekil isteğine yanıt verdi

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Milyonlarca nefes, teröre karşı tek ses’ mitinginde “550 tane yerli milletvekili istiyorum” sözlerine Twitter hesabı üzerinden yanıt vererek eleştirilerde bulundu. “Kürt bir vekil olarak yerli ve milli sayılıyor muyuz?” diye soran Baluken paylaşımları şöyle:

“İstanbul İstanbul olalı böyle yerli,böyle milli velakin böyle acemi sahte tiyatrocular görmedi :)

Terör diyenler,Birlik ve Bayrak arkasına gizlenenler bildiğin 1 Kasım için partilerine oy istemişler! Bingöl deyimiyle,He he biz de yuttuk.

Bir de Kürt bir vekil olarak yerli ve milli sayılıyor muyuz?Ya da olabiliyor muyuz?Bilen var mı acaba?

RTE gerçek saz sahiplerini ayrı tutuyorum demiş ama ona kötü haber!Selahattin Başkan’da gerçek saz sahibi.Bizzat tanığıyim,evinde gördüm:)

Bu arada bir hekim olarak teşhisim:HDP’nin %13 oy ve PYD’nin Tel Abyad’ı alması Saray ve AKP’nin psikolojisini fena bozmuş.Tabii IŞİD’in de.

Tedavi önerim ise bu durumu artık kabullenmesi.Zira ne HDP’nin ne de PYD’nin yükselişini önlemek artık mümkün değil…

HDP’nin PYD’ye olan siyasi desteğini bir hakaret unsuru olarak kullanmaktan da vazgeçsin. Utanılması gereken, PYD’ye değil IŞİD’e olan destektir.”

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER