ROJNEWS: Ajansımıza yönelik siber saldırılar sürüyor

ROJNEWS Yayın Kurulu, ajanslarına yönelik siber saldırıların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, Kürt basını başta olmak üzere duyarlı olan tüm çevreleri özgür basına yönelik bu saldırılara karşı duyarlı olmaya çağırdı.

ROJNEWS: Ajansımıza yönelik siber saldırılar sürüyor

ROJNEWS Yayın Kurulu, ajanslarının 24 Temmuz tarihinden beri yoğun bir biçimde engellemelere maruz kaldığını belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ajansımızın tüm engellemelere rağmen çalışmalarını sürdürmesi karşısında, engellemelerle yetinilmeyerek internet sitemize yönelik yoğun siber saldırılar düzenlendi ve söz konusu saldırılar halen tüm yoğunluğuyla devam ediyor.

Buna karşın halkımız ve tüm duyarlı demokratik çevrelerin direnişi tüm görkemiyle devam etmektedir. Ajans olarak bu direnişi tüm gerçekliğiyle kamuoyuna yansıtmaktan hiç tereddüt etmedik, etmeyeceğiz. Haberlerimiz de bu amaca hizmet ettiğinden, hazmedilmeyen ve saldırıya uğrayan da gerçeklerdir.

Çalışmalarımız üstün bir moral ve maneviyatla devam edecektir. Haberlerimiz ajansımızın sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanmaya devam edecektir.

Kürt basını başta olmak üzere duyarlı olan tüm çevreleri özgür basına yönelik bu saldırılara karşı duyarlı olmaya çağırıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER