Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon

Mali Şube ve Siber polislerinin belediyede olduğu belirtildi. Eski yardımcıların odalarının arandığı baskın için yapılan açıklamada belediye 'rutin bir araştırma' vurgusunda bulundu.

Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon
Mali Şube ve Siber polisleri tarafından Beşiktaş Belediyesi’nde arama yapılıyor. Ekiplerin, başkan yardımcılarının odalarına girdiği belirtildi.

Emniyet ekipleri belediye başkan yardımcılarının odalarında arama yapıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından yardımcısı Rifat Örnek ve Hazinedar göreve geldiğinden beri özel kalem müdürlüğünü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar Başlangıç son olarak bulunduğu Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinden uzaklaştırılmıştı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Aramanın, Beşiktaş Belediyesi’ne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği ve bilgisayarların yedeklendiği belirtildi. Beşiktaş Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise aramanın soruşturma kapsamında rutin bir araştırma olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bugün sabah saatlerinde yazılı ve görsel basın organlarında Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon olduğu haberleri yer almıştır. Haberlerin devam eden soruşturma kapsamında her belediyede olabilecek rutin bir araştırmayla ilgili olduğu duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Bu arada, belediyenin Çırağan Caddesi’ndaki Zabıta Müdürlüğü’nde de arama yapıldığı öğrenildi. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER