Davutoğlu: AK Parti grubu dün bir destan yazdı

Başbakan Davutoğlu, Anayasa Komisyonu’ndaki dokunulmazlık görüşmelerinde yaşanan kavgalar üzerinden AKP’li vekilleri kutladı.

Davutoğlu: AK Parti grubu dün bir destan yazdı
 Partisin grup toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Komisyonunda HDP’li vekillere saldıran AKP’li vekilleri kutladı, “Destan yazdınız” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AKP grubunda yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

“HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya, TBMM’de uygulamaya çalışıyor. Yönetimlerin kendilerinde olduğu şehirlere bile ihanet ediyorlar. Eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Dokunulmazlık sürecini engellemek için milletvekillerimize saldırıyorlar. Meclis çatısını kavganın, kargaşanın adresi olarak göstermek peşindeler.

“AK Parti grubu dün bir destan yazdı”

“Ulu Cami’yi kana bulayan, terörü destekleyen herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar. Bunları savunanlar da bu millete ait olamaz. Yabancı unsurların maşaları olurlar. Bu maşalara gereken dersi veren AK Parti grubumuzu yürekten tebrik ediyorum. Dün bir destan yazdınız.

‘Siyasal şizofreni’

Sayın Kılıçdaorğlu’ndaki tutarsızlık parti tabanını bile rahatsız eder hale gelmiştir. Bir gün paralel yapının sözcüsü, bir gün çukur kazanlara ‘arkadaş’ diyor. O milletvekilleri CHP içinde Kılıçdaroğlu’nun müdahil olamadığı bir denklem içinde varlıklarını sürdürüyor. Gerçeğe ihanet ediyor, toplumu korkuyor. Bu kadar tutarsızlığın adı, ‘Siyasal şizofreni’dir.

“Her makamdan vazgeçerim”

“Umudunu AK Parti’ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Dünya mazlumlarının tek umudu olan bu ak hareketin zarar görmesine bu ak yürekli kadroların üzülmesine, beise düşmesine asla izin vermem.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER