Davutoğlu liderler turuna başladı, ilk ziyaret Kılıçdaroğlu’na

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Altılı Masa’nın 5 Ocak’ta gerçekleşecek onuncu buluşması öncesinde liderleri ziyaret etmeye başladı. Davutoğlu, bugün Kılıçdaroğlu ve Akşener'i ziyaret etti.

Davutoğlu liderler turuna başladı, ilk ziyaret Kılıçdaroğlu’na

Altı siyasi partinin oluşturduğu ‘Altılı Masa’, onuncu buluşmasını 5 Ocak Perşembe günü Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde yapacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, buluşma öncesi toplantının gündemini belirlemek üzere Altılı Masa’nın liderleriyle birebir görüşmeler gerçekleştirmeye başladı. Davutoğlu ilk olarak CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Ahmet Davutoğlu'nun ikinci durağı İYİ Parti oldu. Davutoğlu, saat 14:00'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Genel Merkez'deki makamında ziyaret etti.


Gelecek lideri Davutoğlu bugün son olarak 18:00'de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret edecek. 4 Ocak Çarşamba günü ise saat 14.00'te Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, saat 16:00'da da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la bir araya gelecek. (DUVAR)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER