Erdoğan'dan muhalefete: Gökkuşağı renklerine devam etsinler, bizim LGBT ile işimiz yok

Erdoğan, Elazığ'daki temel atma töreninde yine muhalefete çattı. Akşener'in papatya çayı önerisine "senin bu işlere aklın ermez" yanıtı veren Erdoğan, Millet İttifakı için "Gökkuşağı renklerine bürünmeye devam etsinler, bizim LGBT ile işimiz yok" dedi.

Erdoğan'dan muhalefete: Gökkuşağı renklerine devam etsinler, bizim LGBT ile işimiz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ afet konutları temel atma ve sosyal konutlar anahtar teslim törenine katıldı. Burada Millet İttifakı'nı hedef alan Erdoğan, önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "papatya çayı" tavsiyesine karşılık verdi, ardından CHP'yi 'bölücülük'le suçladı. En sonunda ise "Onlar hayali makamlar dağıtmaya, gökkuşağı renklerine bürünmeye devam etsinler. Bizim LGBT ile işimiz yok" dedi.

Erdoğan'ın muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef aldığı konuşması şöyle:

'SANA REZENE TAVSİYE EDERİZ'

"Hanımefendi senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana rezeneyi tavsiye ederiz. Kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım. Bay bay Kemal sahra hastanesi diyor bir de baktık Adana'da çadır kurmuşlar. Onu da hastane diye yutturmaya çalışmışlar. Biz binlerce yataklı hastaneleri rekor sürelerde devreye aldık.

'BAY BAY KEMAL'E KANDİL'DEN SELAM GELİYOR'

Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan her hastaneyi de 1 yıl içinde faaliyete geçirmek için size sözümüz var. Ne söz verdiysek yerine getirmiş bir hükümet olarak bunu da yapacağız. Yapılanları inkar edecek, emperyalistlerden medet umacak kadar gözlerini hırs bürümüş olanlara rağmen başaracağız. Bay bay Kemal teröristlerle koyun koyunasın, iyi masaya oturdun. Bay bay Kemal'a Kandil'den selam geliyor. Beraber yürüyeceğiz diyorlar.

'BİZİM LGBT İLE İŞİMİZ YOK'

Türkiye'de terör örgütlerinin en çok saldırdığı parti AK Parti'dir. Hepsini de biliyoruz hepsi de aklımızda ve kalbimizde. Her kim bu konuda AK Parti'nin ve bizim ismimizi ağzına alırsa karşısında milleti bulur, gakgoşları bulur. Onlar hayali makamlar dağıtmaya, gökkuşağı renklerine bürünmeye devam etsinler. Bizim LGBT ile işimiz yok."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER