Erdoğan'ın evinde sürpriz görüşme

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki konutuna gitti. Görüşme, program dışı gerçekleşiyor. Erdoğan dün akşam da, Yıldırım ve bakanların yanısıra Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın da bulunduğu bir toplantı yapmıştı.

Erdoğan'ın evinde sürpriz görüşme
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek için Üsküdar Kısıklı’daki konutuna gitti. Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan programda bu buluşma yer almıyordu.


Saat 10:30 sularında Tuzla’daki konutundan çıkan Başbakan Yıldırım’ın Vahdettin Köşkü’ne geçmesi bekleniyordu. Ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın konvoyu sürpriz bir şekilde Kısıklı’ya yöneldi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın makam aracı saat 11.00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutuna girdi. Görüşme saat 12.30’da sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam da Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı Mabeyn Köşkü’nde, kabul etmişti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantı 3 saat sürmüştü.

Toplantıya ilişkin açıklama yapılmamıştı. Erdoğan toplantının ardından Kısıklı’daki evine geçmişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER