'Evlenmiyorum çünkü' TT oldu!

Erdoğan'ın "Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar, çoğu 30’u aşkın evleniyor yahut çoğu evde kalıyor" sözleri #EvlenmiyorumÇünkü etiketiyle sosyal medyada TT oldu. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç "Gençler ahlaksızlıktan değil, parasızlıktan evlenemiyor" diye yanıt verdi.

'Evlenmiyorum çünkü' TT oldu!
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde engelli yurttaşların ve devlet korumasından yararlanmış gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi törenine katıldı.


Erdoğan burada yaptığı konuşmada “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya? Evlilik dışı hayat biçimi özendirilmeye çalışılıyor. Aman bunlara dikkat edin” ifadelerini kullandı.

TWITTER TÜRKİYE GÜNDEMİNDE İLK SIRAYA YERLEŞTİ

Erdoğan’ın ‘evlenmiyorlar’ sözlerine sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medyada #EvlenmiyorumÇünkü hastag’i Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

CHP Sakarya milletvekili ve Grup Başkan vekili Engin Özkoç da “Ekonomi diplomasının olmadığını bir kez daha kanıtlamış. Türkiye’de gençler ahlaksızlıktan değil, parasızlıktan 30’lu yaşlara kadar evlenemiyor. Yuva kuramıyor. Kurulan yuvalar dağılıyor. Bu durumdan sorumlu bir numaralı kişi de sensin!” sözleriyle Erdoğan’a yanıt verdi.

Liberal Demokrat Parti ise Erdoğan’ın sözleriyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi tiye aldı.

Erdoğan’ın sözlerine gelen tepkilerden bazıları şöyle oldu:

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER