Gelecek Partisi'nden 'Kardeş Aile' projesi

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, “Gelecek Gönüllüleri” projesi kapsamında başta genel başkan olmak tüm parti yöneticilerinin kardeş aileleri olacağını söyledi, durumu elveren herkesin, kendi mahallesinde ihtiyaç sahibi olan bir aileyi, kardeş aile olarak görüp destek vermesini istedi.

Gelecek Partisi'nden 'Kardeş Aile' projesi
Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, düzenlediği basın toplantısında “Gelecek Gönüllüleri” isimli yeni bir proje başlattıklarını açıkladı. “Biz, bu ülkede kardeşlik ve birlik istiyoruz. Sosyal yardımların siyasi malzeme olarak kullanılmasına karşıyız. STK’ların ve yerel yöneticilerin aktif bir şekilde süreç dahil olmasını arzu ediyoruz” diyen Temurci projeyle ilgili, “Genel Başkanımızdan başlamak üzere, yönetim kademelerinde bulunan her bir kardeşimizin, kardeş aileleri olacak. Kardeş ailelere bu süreçte yardım edilecek. İnsan, insanın elinden tutsun istiyoruz. Ve bu halkayı hep birlikte yürütelim.”

Durumu elveren herkesin, kendi mahallesinde ihtiyaç sahibi olan bir aileyi, kardeş aile olarak görüp, destek vermesini isteyen Temurci, “Bizim kültürümüz ve medeniyetimizde var olan dayanışma kültürümüzü, yeniden milletimize bu süreçte hatırlatırsak, krizi çok daha rahat atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

İL BAŞKANI ATANAN İL SAYISI 46 OLDU

Video konferans yöntemiyle toplantıları sürdürdüklerini söyleyen Temurci, Adana’da Adnan Fındık, Samsun’da Mustafa Yeşilyurt, Karabük’te Burak Onur Gündüz, Denizli’de ise Aykut Yıldırım’ın kurucu il başkanı olarak atamalarının yapıldığını söyledi. Gelecek Partisi’nde ataması yapılan il sayısı 46 oldu. (DUVAR) 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER