İBB Zabıta Daire Başkanı'ndan personeline şiddet

İBB Zabıta Daire BaşkAnı Tayfun Karali, şerit ihlali yaptığı için kızdığı bir zabıta memurunu önce azarladı, sonra da tokat attı. Zabıta memuru olayın ardından bayıldı ve hastaneye kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından zabıta müdürü görevden alındı.

İBB Zabıta Daire Başkanı'ndan personeline şiddet
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, çekici araç şoförü olan ve aracı ile emniyet şeridi ihlali yaptığı için kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce bağırıp çağırdı, ardından da şiddet uyguladı.


Kanal D Ana Haber’de yayınlanan görüntülerde,
 zabıta memuru ise bu şiddet karşısında sadece “hazır ol”da bekledi, hakarete de dayağa da sabretmeye çalıştı. Daire başkanının uzaklaşmasının ardından yere yığılan zabıta, arkadaşlarının çağırdığı ambülansla hastaneye kaldırıldı. İşte o skandal görüntüler:

İBB Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bu tepkiler üzerine “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde konumu ve sıfatı ne olursa olsun her çalışanımız saygıdeğerdir” diyerek, Zabıta Daire Başkanı’nı görevden aldığını duyurdu. Uysal, olay hakkında soruşturma başlatıldığını da ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER