İmamoğlu: Uğur Dündar ismine itirazım olmaz

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın "Katılacağımız canlı yayını Uğur Dündar yönetsin" talebine CHP adayı Ekrem İmamoğlu yanıt verdi: “Ortak yayınla ilgili Uğur Dündar ismine hiçbir itirazım olmaz. Aksine memnun olurum. Sadece tartışmanın içeriğiyle ilgili İstanbul seçimi süreci ekseninde kalmak suretiyle hiçbir kısıtlama olmamalı."

İmamoğlu: Uğur Dündar ismine itirazım olmaz
AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, katılacakları canlı yayın programını Uğur Dündar’ın yönetmesi konusunda anlaştı. Yıldırım’ın “Uğur Dündar yönetsin” talebine İmamoğlu olumlu yanıt verdi.

23 Haziran’da yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimleri öncesi Binali Yıldırım’dan, Ekrem İmamoğlu ile katılacağı ortak yayın için Uğur Dündar’ın yönetmesine ilişkin bir talep gelmişti. Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın aktardığına göre, İmamoğlu, “Ortak yayınla ilgili Uğur Dündar ismine hiçbir itirazım olmaz. Aksine memnun olurum. Sadece tartışmanın içeriğiyle ilgili İstanbul seçimi süreci ekseninde kalmak suretiyle hiçbir kısıtlama olmamalı” dedi.

Yıldırım program ile ilgili, “Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbullulara, vatandaşlara duyurması daha doğru.” dedi. Yıldırım ayrıca programı kimin yöneteceği konusunda da ”Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar’ı tercih ederim” ifadelerini kullanmıştı.
Uğur Dündar ise teklife yanıt vererek, “Binali Bey’in durüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim” demişti.  / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER