İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul'lu yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu video paylaşarak yanıt verdi. İmamoğlu, "Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. İstihdam ofisleri iş buluyor, yeşil alanlar halka açılıyor. Ama bu hayat pahalılığında milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor" diye yazdı.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul'lu yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) hedef alarak sarf ettiği sözlere, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak yanıt verdi.

Erdoğan, AK Partili belediye başkanları toplantısında, “Düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini sizler de görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, ama şimdi bakın ne hale geldi. Çöp dağlarıyla İstanbul’u devraldık, şimdi İstanbul çöp dağlarıyla adeta bir rezillik. Toplanmayan çöpler, akmayan sular, bir türlü durağa gelmeyen otobüslerle gündem oluyor. Birçok şehirlerimizde sunulan hizmetlerin hem kalitesinde, hem sayısında ciddi düşüşler var” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından hayat pahallılığı ve İstanbul’u ihtiyaçlarına dikkat çeken bir esnafın sözlerinin yer aldığı video paylaştı. İmamoğlu, “Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. İstihdam ofisleri iş buluyor, yeşil alanlar halka açılıyor. Ama bu hayat pahalılığında milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor” diye yazdı. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER