İmamoğlu ve Yavaş'tan doğalgaz için kutlama mesajları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğalgaz rezervi bulunduğunun açıklanması üzerine "Milletimizin refahını ve ülkemizin gücünü artırmasını temenni ediyorum" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da "Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Yavaş'tan doğalgaz için kutlama mesajları
Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulunduğunun açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hayırlı olması temennisi içeren paylaşımlar yaptı.

İmamoğlu, twitter hesabından “Bulunan doğalgaz rezervinin milletimizin refahını ve ülkemizin gücünü artırmasını temenni ediyorum. Denizlerimizde ailelerinden uzakta aylar boyunca fedakarca çalışan Fatih Sondaj Gemisi’nin tüm mürettebatına da şükranlarımı sunuyorum” diye yazdı. / DUVAR 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş da “Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz’de gerçekleştirdiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfinin milletimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER