İnce: O arkadaşlarımın da genel başkanı olacağım

CHP yönetiminin olağanüstü kurultay konusundaki tutumunu eleştiren Muharrem İnce, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor" dedi.

İnce: O arkadaşlarımın da genel başkanı olacağım
CHP’nin 24 Haziran’daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Twitter üzerinden olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gelişmeleri üzülerek izlediğini söyleyen İnce, “Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor” ifadesini kullandı. İlerleyen saatlerle kurultayla ilgili açıklamalarını devam ettiren İnce “Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım” dedi.


24 Haziran’da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sonrası seçimli olağanüstü kurultay çağrısı yapan İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini anmadan şunları söyledi: “Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında.”

Muharrem İnce, CHP’li 129 vekilinden kurultaya karşı ortak açıklama gelmesi üzerine “16 yıl Milletvekilliği, 4 yıl Grup Başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım” ifadelerini kullandı.

(DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER