İYİ Parti'de Türkiye İttifakı tartışması

İYİ Parti'de Türkiye İttifakı tartışması yaşanıyor. Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu'nun, "Türkiye İttifakı beyanını önemsiyor ve ciddiye alıyoruz" açıklamasına parti kurucularından Durmuş Yılmaz'dan tepki geldi.

İYİ Parti'de Türkiye İttifakı tartışması
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, “Cumhurbaşkanı’nın Türkiye İttifakı beyanını önemsiyor ve ciddiye alıyoruz. Türkiye’nin birliğe ihtiyacı var” dedi. Dervişoğlu’nun bu ifadelerine parti kurucularından eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, dün düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye İttifakı çağrısını değerlendirerek, “Hızla ekonomik buhrana sürükleniyoruz. Bunun sorumluluk sahibi siyasi kadrolar tarafından aşılması icap ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘kötü gidişe dur’ diyebilmek adına telaffuz ettiği Türkiye İttifakı beyanını önemsiyor ve ciddiye alıyoruz. Türkiye’nin birliğe ihtiyacı var. Türkiye’nin bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ihtiyacı var. Türkiye’nin sorunları aşmaya yönelik çalışmalara ihtiyacı var” demişti.

‘BU ACELE NİYE?’

İYİ Parti kurucularından Durmuş Yılmaz ise Dervişoğlu’nun açıklamalarına Twitter hesabından tepki gösterdi. Yılmaz “Dur hele” diyerek şunları yazdı, “Dur hele, bu kadar acelecilik niye? Demiri soğutalım diyen kişi ertesi gün el sıkmadı.” (HABER MERKEZİ)

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER