Kağıthane'de zabıtalar meyve satan genci tekme tokat dövdü

İstanbul Kağıthane'de çok sayıda zabıta, meyve satan bir genci sokak ortasında darp etti, yere düşen genci tekmeleyip küfürler savurdu. Zabıtaların açığa alındığı açıklandı.

Kağıthane'de zabıtalar meyve satan genci tekme tokat dövdü

AK Partili Kağıthane Belediyesi'ne bağlı olduğu öne sürülen zabıta ekiplerinin meyve satan bir kişiyi darp ettiği görüntüler tepki çekti.   

Gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, meyve kasası taşıyan bir gencin zabıtalar tarafından adeta linç edildiği görüldü. Zabıtalar aldığı darbelerle düşen genci yerde yumruklayıp tekmelemeye devam etti. 

Görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, zabıtaların açığa alındığını belirtti.

Öztekin, "Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır" ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, soruşturma başlatılacağını açıkladı fakat sosyal medyada bazı hesaplar, zabıtalara haksızlık yapıldığını öne sürdü ve olayın başlangıcında zabıtalara tekme atıldığı anın yer aldığı videoyu paylaştı. / DUVAR


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER