Kılıçdaroğlu: Kabahat bizde, vatandaş tabii oy vermez

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Köylere gelmiyorsunuz" eleştirisine hak verdi: "Ankara'da oturursun bir sürü tumturaklı laf edersin, sonra 'Vay efendim vatandaş niye biz oy vermedi. Tabii ki vermez."

Kılıçdaroğlu: Kabahat bizde, vatandaş tabii oy vermez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir muhtarın "Köylünün yanına inemiyorusunuz" eleştirisine hak vererek, özeleştiride bulundu.

Sinop'taki ziyaretleri kapsamında muhtarlarla da bir araya gelen Kılıçdaroğlu, köylerdeki sorunları dinledi. Bir muhtar, "Köylere gelmiyorsunuz. İktidar, köylünün yanına indiği için iktidar oluyor. Siz köylünün yanına inemiyorsunuz. Köye davet ediyorum gelmiyorlar. Benim köyüme gelmediler. Bunu sitem olarak algılayın. Bu adamları memnun etmediğiniz sürece iktidar olamazsınız" diyerek eleştiri yöneltti.

'İKTİDAR EN ÇOK OYU KÖYLÜLERDEN ALDI'

 Muhtaları dinledikten sonra konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "İktidar en çok oyu köylülerden aldı. Ne kadar yoksul yarattıysa o kadar oy aldı. Kabahat bizde, sizde değil. Samimiyetle söylüyorum. Niye kabahat bizde? Kardeşim Ankara'da oturursun, bir sürü laf edersin, gitmezsin vatandaşa dokunmazsın. Vatandaşın kahvesine gitmezsin, çayını içmezsin, derdine derman olmazsın. Oturursun bir sürü tumturaklı laf edersin, ondan sonra 'Vay efendim vatandaş niye biz oy vermedi?' dersin. Tabii ki vermez. Git konuş, derdini anlat. Sadece sorunu değil nasıl çözüleceğini de anlat." / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER