Kılıçdaroğlu: Lafa gelince tamam, işe gelince bir şey yok 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan Hollanda ve Almanya krizleri açıklaması: Lafa gelince tamam, Okkalı laflar var. İşe gelince ortada bir şey yok.

Kılıçdaroğlu: Lafa gelince tamam, işe gelince bir şey yok 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda ve Almanya ile olan toplantı krizlerine ilişkin, “Lafa gelince tamam, Okkalı laflar var. İşe gelince ortada bir şey yok. Ya diline hakim olacak büyük söz söylemeyecek ama büyük lokma yutabilirsin. Ya da bu tür boş laflar ile milleti gaza getirmeyeceksin” dedi. 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Hollanda ve Almanya ile olan toplantı krizlerine ilişkin Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Hollanda ve Almanya ile bir kriz yaşadık. Hala devam ediyor. İlk duyduğumda emin olun sizler gibi çok üzüldüm. Asla kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti bu kadar rencide edilmemişti. Bir bakanın sınır dışı edilmesini asla kabul etmiyoruz. ‘Ne gerekiyorsa yapın yanınızda olacağız dedik. Hollanda ile tüm ilişikleri askıya alın dedik. Osmanlı döneminde bile bu kadar rencide olmamıştı. Yaptırım uyguluyoruz denildi. Neymiş, Hollanda büyükelçisi Türkiye'ye gelmeyecekmiş. Zaten burada değil ki. Sen kendi büyükelçini çektin mi çekmediler. Niye çekmiyorsun? Neden sert önlemler almıyorsun?”

‘MİLLETİ GAZA GETİRİYORSUN, MİLLETİ KANDIRIYORSUN’

“Milleti gaza getiriyorsun. Önlem aldığını sanıyorsun. Milleti kandırıyorsun. Ne gereksiyorsa yapacaksın kardeşim. Sen olmayabilirsin ama ben rencide oluyorum. Her türlü yaptırımın uygulanması lazım. Lafa gelince tamam, okkalı laflar var. İşe gelince ortada bir şey yok. Ya diline hakim olacak büyük söz söylemeyecek ama büyük lokma yutabilirsin. Ya da bu tür boş laflar ile milleti gaza getirmeyeceksin. Yazık günah bu ülkeye.” 

“Neden gaza getiriyorlar? Çünkü referandum var. Buradan bir şey koparabilir miyiz? 'Evet' dedirtebilir miyiz?, diye düşünüyorlar. (DHA)

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER