Kılıçdaroğlu'ndan mazbata yorumu: Milyonların başarısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra açıklama yaptı. CHP lideri, "Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan mazbata yorumu: Milyonların başarısı
CHP Adayı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra resmi olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu mazbatasını  aldıktan sonra açıklamalarda bulundu.

‘BU BAŞARI BİRLİKTE YAŞAMAK İSTEYEN MİLYONLARIN BAŞARISI’

Kılıçdaroğlu, “Çok mutluyum, huzurluyum, duyguluyum” dedi. Seçim sürecinde emek veren herkese teşekkür eden Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: “Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için, çocuklarımız için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum. Milletvekili arkadaşlarım, genel başkan yardımcısı arkadaşlarım, grup başkanvekili arkadaşlarım ve bütün personelimiz gerçekten de gecesini gündüzüne katarak çalıştı, emek harcadı ve güzel bir sonuç elde ettik. Türkiye’ye hayırlı olsun.” (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER