Millet İttifakı liderlerinden deprem açıklamaları: Yaraları birlikte saracağız

Deprem gündemli toplantının ardından sosyal medya hesaplarından açıklamalar yapan Millet İttifakı liderleri, "Yaraları birlikte saracağız" mesajı verdi.

Millet İttifakı liderlerinden deprem açıklamaları: Yaraları birlikte saracağız

Maraş merkezli depremleri görüşmek üzere toplantı yapan Millet İttifakı'ndaki partilerin liderleri, toplantının ardından sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Milletimiz müsterih olsun! Bizler, omuzlarımızdaki ağır sorumlulukların farkındayız. Yaralarımızı beraber saracak, bu acı günleri de hep birlikte aşacağız!" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Sayın Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldik. Kararlıyız; dayanışma içinde yaralarımızı bir an önce saracağız, bu enkazı kaldıracağız. Milletimiz ile el ele, yarının Türkiye’sini yeniden inşa edeceğiz!" dedi.

Depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dileyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Binlerce vatandaşımızın, insanımızın yaşamını yitirmesine sebep bu liyakatsizlik, denetimsizlik, bu keyfilik yerine güven ve huzurla 'yaşanabilir' bir Türkiye'yi birlikte kuracak, maddi ve manevi yaralarımızı hep birlikte saracağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" paylaşımını yaptı.

"Yaraları birlikte saracağız" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Ülkemizi acıya boğan depremi konuştuğumuz toplantımız sona erdi. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. Acılarımızı hep beraber paylaşacak, maddi ve manevi yaralarımızı hep birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Ülkemizin en acil ihtiyacı olan içinde bulunduğumuz siyasi enkazı kaldıracağız. Başta bugünkü ev sahibimiz Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "Yüreğimize bir kor gibi düşen deprem felaketinin ardından yaralarımızı hep birlikte sarmak ve geleceğimizi ortak akılla inşa etmek amacıyla bir araya geldiğimiz bu anlamlı toplantı için; Başta ev sahibi Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" dedi. / DUVAR


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER