Şemdinli Belediyesi'nden insani destek

Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi'nin desteğiyle deprem bölgesine giden Şemdinlili kuaför ve berberler, depremzede vatandaşları ücretsiz tıraş ediyor.

Şemdinli Belediyesi'nden insani destek

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk anlarından itibaren ekiplerini sevk eden Şemdinli Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Tahir Saklı depremzede vatandaşların insani ihtiyaçları karşılamak ilçede çalışan berber ve kuaförlere çağrıda bulundu.

10 berber ve kuaförün ses verdiği çağrının ardından harekete geçen Şemdinli Belediye Başkan Tahir Saklı Hatay Stadyumunun yanındaki Millet Bahçesine bir çadır kurdu. 

“Bugün insani bir yardım için Hatay’dayız' diyen Başkan Saklı Şemdinli Belediyesi olarak kurdukları çadırda çalışan 10 berber ve kuaförün vatandaşları ücretsiz tıraş ettiklerini söyledi.

Çadırdan kuaför salonu oluşturduklarını vurgulayan Başkan Saklı, günde 300 ila 400 yakın afetzedenin kişisel bakımını yaptıklarını ifade etti.

Bölgede görevli gönüllüler, asker, polis ve arama kurtarma ekiplerini de tıraş ettiklerini belirten Başkan Saklı "Depremzedeler çok zor günler yaşıyor. Bazen saçının kesilmesi bile insanı hayata bağlayan bir nokta olabilir. Bu hizmetler dayanışmanın, birlikteliğin bir vesilesidir. Burada yalnız olmadıklarını anlatan bir vesiledir. Her şeyden önce moraldir. Berber ve kuaförlerimizi kıymetli davranışları nedeniyle kutluyorum." diye konuştu.

Depremzedeler zor günler yaşadıklarını dile getirerek, Şemdinli Belediyesi, berber ve kuaförlere teşekkür etti.

ŞEMDİNLİ HABER

1.jpg

2.jpg3.jpg4.jpg

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2023, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER