Muharrem İnce: Sohbet ettik, dertleştik

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nden çıkarken açıklama yapan İnce, "Sayın Genel Başkan'a ve AK Parti'ye başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik" dedi.

Muharrem İnce: Sohbet ettik, dertleştik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yle bir araya geldi. Görüşme 40 dakika sürdü.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adaylarıyla görüşmeyi planladığını açıklamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşen İnce, bugün de HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ı Edirne Cezaevi’nde ziyaret etti.

İnce’nin randevu talebi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime partiler adına girdikleri ve bu nedenle görüşmenin AK Parti Genel Merkezi’nde yapılabileceğini söylemişti. İnce, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’la birlikte, saat 21.00’de AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. Görüşmeye AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da katıldı.

Görüşmenin ardından İnce ve Altay’a, Mustafa Elitaş araçlarına kadar eşlik etti. Görüşmeyle ilgili açıklama yapan İnce, “Sayın Genel Başkan’a ve AK Parti’ye başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik” dedi.

Elitaş, “Güzel bir sohbet oldu, birbirlerine başarılar dilediler. Sohbetin genel anlamdaki tarzı buydu. Güzel bir sohbet oldu. İkisi de Rizeli’ymiş” diye konuştu.

Görüşmenin ardından Erdoğan’ın gösterişli, İnce’nin ise sade bir koltukta oturması dikkat çekti. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı da CnnTürk’te katıldığı bir programda konuya değinerek, “Cumhurbaşkanının burada saltanat koltuğu gibi bir koltukta oturması dikkat çekiyor. Buna dikkat etmek gerekir. Fotoğrafa bakıldığında Erdoğan bir saltanat koltuğunda gibi, Muharrem İnce ise oraya iliştirilmiş bir sandalyenin üzerinde gibi duruyor” ifadelerini kullandı.

İNCE’DEN, KOLTUK YANITI

Ancak bu eleştirilere yanıt yine Muharrem İnce’den geldi. İnce, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem,” ifadelerini kullandı. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER