Özgür Özel: MHP'nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruz

CHP Grup Başkanvekili Özel, MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendirdi. Özel, "MHP'nin durumu, patron çıldırdı, kapatıyoruz" dedi.

Özgür Özel: MHP'nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruz
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Cumhurbaşkanı seçiminde aday göstermeyeceklerini açıklamasının ardından, Meclis’te basın açıklaması yaptı.


MHP’nin kapısına “tasfiye sürecindeyiz” yazısını astığını belirten Özel, “Bahçeli’nin açıklamalarını, siyasi tarihte ibret alınacak bir tükenişin geldiği son nokta olarak görmek lazım” dedi.

Bahçeli’nin, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacakları açıklamasını değerlendiren Özel, “Sayın Bahçeli MHP’nin kapısına ‘tasfiye sürecindeyiz’ diye asmış. Kapatıyoruz, batan geminin malları bunlar, seçmen İYİ Parti’ye, başka muhalefet partilerine gitsin, biz bu kadar benzeştiysek isteyen AKP’ye gitsin. Zaman zaman İstanbul’da büyük mağazaların kapısında görürsünüz, ‘patron çıldırdı, kapatıyoruz.’ kapış kapış malları dağıtıyorlar. MHP’nin durumu, patron çıldırdı, kapatıyoruz tasfiye sürecinde bir parti. Ciddiye alınacak bir durum yok karşımızda. Bir suçüstü durumu var.” diye konuştu. (DHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER