SAADET'ten genel başkanlık açıklaması: Söz konusu değil

Medyada yer alan "Saadet Partisi'nden genel başkan değişikliği olacak" şeklindeki iddialarla ilgili parti sözcüsü Birol Aydın'dan açıklama geldi. Aydın, "Saadet Partisi, üzerinde uygulanmak istenen birçok operasyonu geçmişte bertaraf ettiği gibi, bugün de bu ucuz ve basit ayak oyunlarını bertaraf etmesini bilir" dedi.

SAADET'ten genel başkanlık açıklaması: Söz konusu değil

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, genel başkan değişikliği olacağı iddialarını yalanladı.

Aydın açıklamasında, “Saadet Partisi, üzerinde uygulanmak istenen birçok operasyonu geçmişte bertaraf ettiği gibi, bugün de bu ucuz ve basit ayak oyunlarını bertaraf etmesini bilir. Bizim istişare ve karar kurullarımız olan Yüksek İstişare Kurulumuz ve Genel İdare Kurulumuzun, herhangi bir genel başkan değişikliği gündemi söz konusu dahi değildir” dedi. 

'UCUZ VE BASİT AYAK OYUNLARI'

“Dışarıdan bir ‘operasyon’ başlatma niyetinde olanların, asparagas haberleri bizi sadece güçlendirmektedir” diyen Aydın'ın açıklaması şu şekilde: 

“Son günlerde ekranlarda iktidar ağzı ile konuşan grupların, sanki 'Saadet Partisi Genel Başkanı’na bir müdahale gelecek'miş gibi algı oluşturma çabalarına şahit olmaktayız.
Öncelikle bilinmelidir ki; Saadet Partisi, üzerinde uygulanmak istenen birçok operasyonu geçmişte bertaraf ettiği gibi, bugün de bu ucuz ve basit ayak oyunlarını bertaraf etmesini bilir!
Bizim istişare ve karar kurullarımız olan Yüksek İstişare Kurulumuz ve Genel İdare Kurulumuzun, herhangi bir genel başkan değişikliği gündemi söz konusu dahi değildir.
Dışarıdan bir ‘operasyon’ başlatma niyetinde olanların, asparagas haberleri ise bizi sadece güçlendirmektedir.
Genel Başkanımız başta olmak üzere partimizin bütün mensupları, ülkemizdeki kutuplaşma zeminlerini ortadan kaldırmak ve insanımıza hak ve adalete dayalı bir Türkiye’yi tesis etmek için gece gündüz çalışmaktadır ve çalışmaya da devam edecektir.”  / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER