Selahattin Demirtaş'ın mesajı Tatvan'daki billboardlara asıldı

Tutuklu bulunduğu cezaevinden Beytüşşebap ve Tatvan halkına mektup gönderen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın mesajı Tatvan'daki billboardlara asıldı.

Selahattin Demirtaş'ın mesajı Tatvan'daki billboardlara asıldı
  Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla Beytüşşebap’ta ve Tatvan’da yaşayan seçmenlere mesaj gönderdi. Yerel seçim öncesi HDP’den aday olan isimlere destek çağrısı yapan Demirtaş’ın el yazısıyla kaleme aldığı mesaj, HDP Tatvan İlçe Teşkilatı tarafından ilçenin dört bir yanındaki billboardlara yerleştirildi.

‘ONU PAYLAŞMAKTAN DOLAYI ONUR DUYUYORUZ’

HDP’nin Tatvan Belediye Eşbaşkan Adayı Habib Yeşiltepe, Demirtaş’ın mesajının billboardlarda yer almasına ilişkin şunları söyledi:

“Sayın Selahattin Demirtaş avukatları aracılığıyla bizlere başarı mesajı gönderdi. Biz de bu mesajı ilçe teşkilatıyla paylaştık. Onlar da bilboardlara çıkarmayı uygun görmüşler. Sayın Demirtaş çok değer verdiğimiz kaliteli bir siyaset adamı. Bize mesaj göndermesi bizi onurlandırdı ve çok duygulandık. Çok mutluyuz ve onu paylaşmaktan dolayı da onur duyuyoruz. Öte yandan Demirtaş’ın siyaset alanında olmamasından dolayı ülkemiz için kaygı duyan insanlardan birisiyim. Son 20 yılda Türkiye’nin kazandığı en iyi siyasetçinin daha fazla siyasetin içinde olmasını umut ediyorum.”

DEMİRTAŞ’IN TATVANLILARA MESAJI

Demirtaş Tatvan halkına gönderdiği mesajda, “Tatvan halkına yürek dolusu selam, sevgilerimi gönderiyorum. Her dönemde özgürlük, adalet, eşitlik, barış ve onurlu bir yaşam konusunda kararlı bir duruş sahibi olduğunuzu biliyorum. Bu da bize güç ve moral veriyor. 31 Mart seçimlerinde eşbaşkan adaylarımız Serap Çakmak Genç ile Habip Yeşiltepe arkadaşlarımızın etrafında kenetlenip, tek yürek olacağınıza inanıyor, başarılar diliyorum.”


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER