Selçuk Mızraklı, Keziban Yılmaz ve Rojda Nazlıer Kayseri'ye sevk edildi

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinde kalan Selçuk Mızraklı, Kayseri Kapalı Cezaevine, Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Keziban Yılmaz ile Rojda Nazlıer ise Kayseri Kadın Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi.

Selçuk Mızraklı, Keziban Yılmaz ve Rojda Nazlıer Kayseri'ye sevk edildi
Yerine kayyım atanan ve ardından tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı, Kayapınar Belediye Eşbaşkanı Keziban Yılmaz ve Kocaköy Belediye Eşbaşkanı Rojda Nazlıer Diyarbakır’dan Kayseri’ye sevk edildi.

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinde kalan Mızraklı, Kayseri Kapalı Cezaevine, Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Yılmaz ile Nazlıer ise Kayseri Kadın Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Eşbaşkanların avukatları, dün saat 05.00 civarında Mızraklı, Yılmaz ve Nazlıer’in beraber sevk edildiğini ancak gerekçe belirtilmediğini söyledi.

İTİRAFÇININ TAHLİYE OLDUĞU CEZAEVİ

Belediye eşbaşkanlardan Mızraklı ve Yılmaz hakkında ifade veren“Pişmanlık Yasası”ndan faydalandıktan 3 yıl sonra 31 Mart yerel seçimlerine 11 gün kala ifadesi alınan H.B.A. belediye eşbaşkanlarının tutuklanmasının ardından kaldığı Kayseri Kadın Cezaevi’nden tahliye edilmişti. (Kaynak: MA)

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER