TÜGVA Başkanı: İçerden belgeleri almış bu adam, sızdırmış

Metin Cihan'ın Twitter'dan yayınladığı ve TÜGVA'nın kamudaki atamalarda torpil yaptığını iddia ettiği belgelerle ilgili olarak vakıf başkanından açıklama geldi.

TÜGVA Başkanı: İçerden belgeleri almış bu adam, sızdırmış

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, gazeteci Metin Cihan'ın yayınladığı belgeler hakkında yaptığı açıklamada, "Bir kere bu içerden belgeleri almış bu adam, sızdırmış, yedek yapmış ve ifşa ediyor" dedi.
 
Cüneyt Özdemir'in Youtube'daki canlı yayınına katılan Eminoğlu, "Belgeleri sızdırmış, kendine yedek yapmış ve ifşa ediyor. Yola buradan çıksak bile ne kadar sıkıntılı olduğunu görürüz. Şu anda Metin Bey’in ifşa ettiği çalışmaların bizim çalışmalarımız olduğu iddia ediliyor. Kendisinin evrakta düzenlediği yerler var, doğru bilgiler de var. Sistemimizden alınmış” diye konuştu. 

'DOĞRU BİLGİLER VAR'

Metin Cihan'ın ifşa ettiği belgeler arasında doğru bilgiler olduğunu da kabul eden Eminoğlu, "Yıllar sonra ifşa eden zihniyet, bunların taktiği ve uygulaması. Biz her konuda her açıklamayı yaparız. Hiçbir konudan çekinmiyoruz. Türkiye bir hukuk devletidir. Hepsine biz varız diyoruz" ifadesini kullandı.

Eminoğlu vakfa ait Büyükada Vapur İskelesi'ndeki alanın boşaltılması yönünde İBB'nin mahkeme kararı doğrultusunda işlem yapmasını engellenmesi olayına da gönderme yaparak şunları söyledi: "Adalar konusunda kaybettikleri için her alanda saldırmaya devam edecekler. Gündemimiz bunlarla meşgul değil, biz gençlik çalışması yapalım ve gençlerin gelişimine katkı sağlayalım." / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER