Messi Yeniden Sakatlandı

Arjantinli yldız, La Liga'da Barcelona'nın, Real Betis'i deplasmanda 4-0 yendiği maçta sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Messi Yeniden Sakatlandı
 a Liga'da lider Barcelona, en yakın takipçisi Atletico Madrid'in haftayı 1 puanla kapattığı gecede Real Betis'i deplasmanda 4-0'lık skorla geçti ve Atletico ile aradaki puan farkını 3'e çıkardı. Ancak Barcelona, Messi'nin sakatlığıyla büyük bir şok yaşadı.

"BEN DOKTOR DEĞİLİM"

Real Betis maçında sol ayak arka adalesinden sakatlanan Messi, 21. dakikada kenara geldi ve yerini Andres Iniesta'ya bıraktı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, medyadan gelen eleştiriler üzerine "Ben doktor değilim. Onlar Leo oynayabilir diyorlar bende kadroya alıyorum. Durumunun acil olup olmadığına ben karar veremem." dedi.

ALMERIA MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Arjantinli futbolcu, bu sezon Barcelona'nın Almeria ile oynadığı maçta sakatlanmış ve takımını iki hafta yalnız bırakmıştı. Barcelona Kulübü; Messi'nin bugün kontrollerden geçeceğini ve ardından durumunun netlik kazanacağını duyurdu.

FUTBOL HAYATI TEHLİKEDE

Doktorlar Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli yıldızın forma giymede ısrarlı olmaya devam etmesi halinde futbol hayatını tehlikeye atabileceği uyarısı yaptılar./ ajanslar

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER