Şemdinli'de koronavirüs toplantısı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven başkanlığında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) toplantısı düzenlendi. Toplantıda Koronavirüse karşı alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

Şemdinli'de koronavirüs toplantısı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven başkanlığında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) toplantısı düzenlendi. Toplantıda Koronavirüse karşı alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erdoğan Carık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Evren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, İlçe Tarım Müdürü Ekrem Taş, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hediye Yetkin ve Eczacı İmran Altınok Kazak katıldı. Toplantıda, Şemdinli İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından COVİD-19 (Koronavirüs) ile ilgili bilgilendirme yapılırken, Koronovirüs ile ilgili Şemdinli'de alınan ve alınacak tedbirler ile uygulanacak eylem planı görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER