Fenerbahçe, Sivasspor'a 2-0 Yenildi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor, konuk ettiği lider Fenerbahçe'yi 58'de Aydın ve 81'de Burhan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Sivasspor'a 2-0 Yenildi

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı fırtına gibi geçiren ve en yakın rakibine 10 puanlık fark açan Fenerbahçe üst üste 2. yenilgisini Sivas’ta aldı: 0-2.

Sarı Kanaryalar deplasmanda maça hızlı başladı ancak bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 21. dakikada hakem Yunus Yıldırım, Fenerbahçelilerin uzun süre itiraz ettiği pozisyonda Egemen Korkmaz’ı çift sarı kartla oyundan attı.

Sivasspor bu dakikadan itibaren oyunda dengeyi sağladı ancak ilk yarı boyunca pozisyon üretmekte zorlandı. Kırmızı-beyazlılar ikinci yarıda daha hareketleydi. 58. dakikada Aatif Chahechouhe’nun başlattığı hücumda Aydın Karabulut’un ayağından golü bulan Sivasspor, golle birlikte rahatladı. 64. dakikada Moussa Sow’un sakatlığıyla Emenike ve Webo’dan sonra 3. santrforunu da kaybeden Fenerbahçe’de moraller iyice bozuldu. Maçın skorunu tayin eden gol 81’de Burhan Eşer’le geldi. Bu sonuçla Galatasaray’la Fenerbahçe arasındaki puan farkı 4’e indi. Sivas ise 35 puana yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER