Galatasaraylı Aydın Yılmaz'ın Ayağı Kırıldı

Galatasaraylı Aydın Yılmaz'ın sol ayak bileği, Serdar Özkan'la girdiği mücadele sonrasında kırıldı. Futbolcular gözyaşları içinde kaldı.

Galatasaraylı Aydın Yılmaz'ın Ayağı Kırıldı
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Elazığspor-Galatasaray maçında Aydın Yılmaz, rakibi Serdar Özkan'la girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Sarı-Kırmızılı futbolcu, ayağını yere ters bastı ve bileği döndü. Aydın acı içinde yerde kalırkenSerdar Özkan yere eğildi ve ağlamaya başladı. Oyun durdu ve ambulans sahaya girdi. Aydın'ın sol bileğinin kırıldığı ve sezonu kapattığı belirtildi.

BRUMA'DAN SONRA 2. ŞOK

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde de Portekizli Bruma da Tokatspor maçında sakatlanmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Elazığspor mücadelesinde şok bir sakatlık yaşayan Aydın Yılmaz'ın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu:

"Sol ayak bileğinde bir kırığı var. Beraberinde bir bağda da yırtığı var. Sahada ilk müdahalesi yapıldı. Şu anda bir atere alındı. Bu gece İstanbul'a götüreceğiz. Yarın daha detaylı tetkikler yapacağız."

"AYDIN AMELİYAT OLACAK"

"Ameliyat olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Genel durumunda sıkıntısı yok. Kırığı sahada yerine oturtma imkanımız oldu. Bizim korkumuz bir dolaşım problemi olmasıydı. Öyle bir sıkıntımız olmadı. Dizde şu anda bir problem yok." 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER