Kapalı Halı Saha Çalışmaları Devam Ediyor

​​​​​​​Şemdinli Belediyesi tarafından yapımına başlanan kapalı halı saha çalışmaları devam ediyor. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, çalışmaları yerinde inceledi.

Kapalı Halı Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Şemdinli Belediyesi tarafından yapımına başlanan kapalı halı saha çalışmaları devam ediyor. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, çalışmaları yerinde inceledi.

Şemdinli Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile okullar bölgesinde yapımına başladığı Kapalı Halı Saha çalışmaları devam ediyor. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Saklı, “ Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir. Gençler geleceğimizin mimarı, yarınlarımızın teminatıdır. Sosyal Belediyecilik Anlayışı ile gençlerimize yönelik projelerimiz kapsamında yapımına başladığımız Kapalı Halı Saha çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldık. Allah nasip ederse kısa zamanda tamamlayıp, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Tesisimiz, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Azer Demir / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER