Kayserispor galibiyet serisine devam ediyor

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında da galibiyet serisini sürdürdü, öte yandan Bursaspor son 7 haftada sadece 1 puan toplamış oldu.

Kayserispor galibiyet serisine devam ediyor
 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 22. haftasında bu akşam iki maç oynandı.

KAYSERİSPOR TAM GAZ DEVAM

Rize'de oynanan ve 19:00'da başlayan ilk karşılaşmada Çaykur Rizespor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-2'lik Kayserispor'un üstünlüğü ile tamamlanan maçın sonunda gülen taraf da 2-4'lük skorla yine Kayserispor oldu. Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel ve Erdinç Sezertam hakem üçlüsünün yönettiği maçta ilk gol daha karşılaşmanın 5. dakikasında Rizesporlu Kweuke'den geldi. Bu gole 15. dakikada Raheem Lawal ile karşılık veren Kayseri ekibi, 43. dakikada Güray ve 76. dakikada Welliton'un golleriyle skoru 1-3'e getirmeyi başardı. 89. dakikada Kweuke'nin penaltıdan attığı golle skor 2-3'e gelirken 90+3'te yine Welliton maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti. Çaykur Rizespor'da Ahmet İlhan Özek 67. dakikada kırmızı kart gören isim oldu.

Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor, bu skorla son 5 haftada mağlubiyet yüzü görmezken galibiyet serisini de 4 haftaya çıkarmış oldu.

 

BURSASPOR İÇİN KABUS DEVAM EDİYOR

Gecenin ikinci maçı ise saat 20:00'de başlayan Kasımpaşa-Bursaspor karşılaşmasıydı. Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy'un, ceza sahasında topa elle müdahalesi sonucu 43. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalması ve bu pozisyondan doğan penaltı, Kasımpaşa'nın rahatlamasını sağladı. Penaltıyı gole çeviren Titi, skoru 1-0'a getirdi ve Kasımpaşa devreye önde girdi. İkinci yarıda da 63 ve 68'inci dakikalarda Koita'nın golleri, 70. dakikada da Tunay Torun'un golüyle skoru 4-0'a getiren Kasımpaşa, sahadan galip ayrılan taraf oldu.

SÜPER LİG'DE YARIN 3 MAÇ VAR

Süper Lig'de 22. hafta, yarın oynanacak 3 maçla devam edecek. Karşılaşmalar ve saatleri şöyle:

15:00 - Aytemiz Alanyaspor-Adanaspor

16:00 - Akhisar Belediyespor-Antalyaspor

19:00 - Atiker Konyaspor-Fenerbahçe  

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2017, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER