Ronaldo hezimetin ardından ilk kez konuştu: Sırtımı hiç dönmedim, ancak rüya bitti

Fas'a yenilerek Dünya Kupası'na veda eden Portekiz'in futbol ikonu Ronaldo ilk kez konuştu: Dünya Kupası en büyük hayalimdi. Mücadeleden kaçmadım ve hayalimden vazgeçmedim. Ne yazık ki dün rüya bitti.

Ronaldo hezimetin ardından ilk kez konuştu: Sırtımı hiç dönmedim, ancak rüya bitti

Portekiz'in Fas'a 1-0 yenilerek Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Cristiano Ronaldo sessizliğini bozdu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan dünya yıldızı, Portekiz için Dünya Kupası kazanmanın kariyerinin en büyük ve iddialı hayali olduğunu söyledi.

"Uluslararası alanda Portekiz'le de olmak üzere birçok kupa kazandım ama ülkemizin adına Dünya'nın en yükseğine taşımak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu hayal için çok savaştım" diyen Ronaldo şöyle devam etti: "Dünya Kupası'ndaki 16 yılda 5 maçta gol attım ve her zaman harika oyuncuların yanında ve milyonlarca Portekizlinin desteğiyle sahada her şeyimi verdim. Mücadeleden kaçmadım ve hayalimden asla vazgeçmedim. Ne yazık ki dün rüya bitti. Sıcağı sıcağına yorum yapmaya değmezdi. Hepinizin bilmesini istiyorum ki çok şey söylendi, çok yazıldı, çok spekülasyon yapıldı ama Portekiz'e olan bağlılığım bir an bile değişmedi. Her zaman herkesin hedefi için savaşan taraf oldum ve meslektaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim. Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Teşekkürler Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sürerken güzeldi... Zaman en büyük rehberimiz olacak ve herkes kendi dersini çıkaracaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER