Trabzonspor gruptan çıkmayı garantiledi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda konuk ettiği Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol’u 4-2’lik skorla geçerek, Lazio’yla deplasmanda oynayacağı son maç öncesi gruptan çıkmayı garantiledi.

Trabzonspor gruptan çıkmayı garantiledi
 Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda konuk ettiği Kıbrıs  temsilcisi Apollon Limassol’u 4-2’lik skorla geçerek, Lazio’yla deplasmanda oynayacağı son maç öncesi gruptan çıkmayı garantiledi. 

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkma başarısını gösteren Trabzonspor, bu maçla birlikte Avrupa’daki yenilmezlik serisini de 13 maça çıkardı. Trabzonspor bu sonuçla, Galatasaray’ın 15 maçlık Avrupa’da en fazla süreyle maç kaybetmeyen Türk takımı unvanına bir adım daha yaklaştı. Bu sezon Akçay yönetiminde toplamda çıktığı 11 Avrupa maçında 9 galibiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki en son yenilgisini 645 gün önce, 23 Şubat 2012'de UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına deplasmanda 4-1 mağlup olarak almıştı.

ZOKORA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Trabzonspor’un Apollon Limassol ile oynadığı maçın 90+1. dakikasında rakibiyle girdiği diyalog sonrası sarı kart gören Didier Zokora, Lazio ile oynanacak olan son grup maçı öncesi cezalı duruma düştü. 
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER