Zenit'i taşıyan otobüs Ankara'da kaza yaptı

Rusya'dan gelen Zenit Kazan Erkek Voleybol takımını taşıyan otobüs kaza yaptı, 2 kişi yaralandı.

Zenit'i taşıyan otobüs Ankara'da kaza yaptı
Ankara’da Zenit Kazan Erkek Voleybol takımını taşıyan otobüsün de karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Takım otobüsü, polis otosu ve 3 aracın daha hasar gördüğü kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından sporcular otele yaya olarak gitti.


Kaza, gece yarısı Çankaya  ilçesine bağlı Kızılırmak Mahallesi’nde meydana geldi. 16 Ocak Çarşamba günü oynayacağı maç için otele giden Zenit Kazan Erkek Voleybol takımının sporcularını taşıyan Muhammet Gökmen idaresindeki 06 GF 363 plakalı takım otobüsü, Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu önünde Mert K.’nin kullandığı 06 NHR 06 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın ardından savrulan otomobil, kaldırıma çarparak ters dönerken, takım otobüsünde ise hasar meydana geldi. O esnada bulvar üzerinde seyir halinde olan polis otosu ile  2 otomobilin kaza yerine girmesi sonucu olay zincirleme trafik kazasına dönüştü. Otomobilin sürücü Mert K. ile yolcusu Nur Bala Göksu O. yaralandı.

Kaza yerinde mahsur kalan voleybolcular otele yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesine kaldırılan Mert K.’nin hastaneden firar ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle bulvarın iki şeridi bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. (ANKARA-DHA)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER