5. Kattan Düşen Damla'nın Ölüm Anı Güvenlik Kamerasında

İskenderun'da dershanenin 5. katından düşerek hayatını kaybeden kız öğrencinin yaşamını yitirdiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir dershanenin 5. katından düşerek hayatını kaybeden kız öğrencinin elektrik telleri üzerine düşmesi anı ve vatandaşların kurtarma çabaları güvenlik kamerasına yansıdı.

DENGESİNİ KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre, geçen nisan ayında meydana gelen olayda, SBS'ye hazırlanmak için gittiği bir dershanede arkadaşlarıyla şakalaşan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, dengesini kaybetmesi sonucu 5. kattan boşluğa düştü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dershane öğrencisi Damla Bahçecioğlu elektrik tellerine takılıp beton zemine zemine çakılıyor. Üzerindeki elektrik tellerinin kıvılcımlar çıkardığı görülen öğrencinin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşuyor. Vatandaşlar, sopalar ile kaldırdıkları elektrik tellerinin altındaki Damla Bahçecioğlu'nu kurtarıp üzerine kova ile su döküyorlar.

4 GÜN SONRA YAŞAM MÜCADALESİNİ KAYBETTİ

İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Damla Bahçecioğlu, 4 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından 29 Nisan 2014 tarihinde Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan evinin önünden telli duvaklı bir şekilde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Damla Bahçecioğlu'nun İskenderun Namık Kemal Ortaokulu'ndaki sınıfına da "Damla" adı verilmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER