İsrail, Kara Harekatının Görüntülerini Yayınladı

İsrail Ordusu, askerlerin Gazze Şeridi'ne karadan girmelerini gösteren kayıtları yayınladı

 İsrail ordusu, üç Yahudi gencin Batı Şeria’da ölü bulunmasının ardından başlattığı Koruyucu Hat operasyonunun 10’uncu gününde dün Gazze’ye kara operasyonu düzenledi. İsrail Başbakanı Netanyahu, orduya kara herakatı için emir verdi ve aaat 22.45 sularında Gazze'ye yönelik, karadan, havadan ve denizden ağır bombardıman başladı.

KARADAN GİRİŞ ANININ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

İsrail Ordusu, askerlerin Gazze Şeridi'ne karadan girmelerini gösteren kayıtları yayınladı. Görüntülerde, Gazze sınırındaki metal engellerin açılıyor; tanklarla askerler bölgeye giriyor.

TELSİZ KONUŞMALARI DA DUYULUYOR

Telsiz konuşmalarında ise İsrail vatandaşlarının huzuru için Hamas ve İslami Cihad'a yönelik operasyona başlandığı ifade ediliyor.

GÖRÜNTÜLERDE TÜNELLER VURULUYOR

İsrail Ordusu'nun yayınladığı başka bir görüntüde ise Hamas üyelerinin saldırı amaçlı kullandığı belirtilen tünellerin vurulduğu görülüyor.

SICAK ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR: 21 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail’in Gazze’ye başlattığı kara saldırısının ardından İzzettin Kassam Tugayları ile İsrail ordusu arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor. Kara saldırılarında geceden bu yana 21 Filistinli öldürüldü, İsrail de bir askerinin öldüğünü açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER