Erbaş Ailesinden teşekkür mesajı

Geçtiğimiz gün Şemdinli - Van seferlerini yapan özel bir firmaya ait yolcu minibüsünün geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Sezgin Erbaş'ın ailesi, cenaze ve taziye sürecinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Erbaş Ailesinden teşekkür mesajı

Geçtiğimiz gün Şemdinli - Van seferlerini yapan özel bir firmaya ait yolcu minibüsünün Yüksekova Beşatlı Köyü bölgesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Sezgin Erbaş'ın ailesi, cenaze ve taziye sürecinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Erbaş ailesi tarafından yayınlanan teşekkür mesajı şöyle:

"Tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Yurtdışından internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Hakkari vali ve ilçe kaymakamları, yerel yöneticiler, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, gazeteciler, baro başkanları, öğretmenler, sağlıkçılar, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Elim kazada hayatını kaybeden 5 can ortak acımızdı, acımızı paylaştığınız için herkesten Allah razı olsun. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Erbaş Ailesi Adına: Hacı Hurşit ERBAŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER