Biden'dan 'saray entrikası'na karşı önlem: Anında kovarım!

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden, selefi Donald Trump'ın döneminde Beyaz Saray'da oluşan gergin atmosfere de son vereceğini söyledi. Biden, ekibi arasında birbirine saygısızlık eden kişileri 'anında kovacağını' söyledi.

Biden'dan 'saray entrikası'na karşı önlem: Anında kovarım!

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden, yemin etmesinin ardından yeni atanan 1000'den fazla başkanlık çalışanıyla video konferans üzerinden biraraya geldi. Biden, bu personelin yeminleri için Beyaz Saray'da düzenlenen video konferansta, kendi yönetiminde çalışanlarının birbirlerine saygısızlık etmesine izin vermeyeceğini söyledi.

Biden, "Şunu söylerken şaka yapmıyorum: Eğer benimle çalışıyorsanız ve birbirinize saygısızca davrandığınızı, birini küçümsediğinizi duyarsam, sizi oracıkta kovarım. Hemen orada. Hiçbir bahaneyi dinlemeden..." dedi.

Yemin konuşmasındaki birlik mesajını bu toplantıda da sürdüren Biden, "Bu ülkenin ruhunu yeniden tesis etmek zorundayız ve bunun bir parçası olmanız konusunda size güveniyorum. Sizden katiyetle beklediğim tek şey, dürüstlük ve düzgün davranmanız" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER