İsrail Gazze'yi vurmaya devam ediyor: 20 Ölü

Filistinli sağlık yetkilileri Gazze'nin bir mahallesine düzenlenen saldırıda en az 20 kişinin öldüğünü bildirdi. Çok sayıda yaralı Gazze'deki şifa hastanesine götürüldü. Saldırının ardından binlerce kişi bölgeden kaçmaya başladı. İsrail saldırılarında bugüne kadar ölenlerin sayısı 360'ı aştı.

İsrail Gazze'yi vurmaya devam ediyor: 20 Ölü
 Öte yandan İsrail ordusu, 1'i subay 2 İsrail askerinin yaşanan çatışmalarda öldüğünü duyurdu. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile girdikleri çatışmada 1'i subay, 2 askerinin hayatını kaybettiğini bildiren İsrail ordusu ölen askerlerinin kimliğini açıkladı.


İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "İzzeddin el-Kassam Tugayları ile çatışmada, Subay Amotz Greenberg ve asker Adar Bersano yaşamını yitirdi" denildi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ise 14 İsrail askerinin, bu sabah Gazze'nin doğusunda pusuya düşürülerek öldürüldüğünü açıkladı.

Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, "Mücahitlerimiz, bu sabah Gazze'nin doğusundaki et-Tuffah Mahallesi'nin doğusuna doğru ilerlemeye çalışan İsrail güçlerine mayınlı pusu kurarak, 14 İsrail askerini öldürmeyi başarmıştır" ifadesine yer verildi. / ajanslar

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER