Kaymakamlık ve Belediyeden üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından ilçede üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak desteğinde bulundu.

Kaymakamlık ve Belediyeden üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından ilçede üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak desteğinde bulundu.


Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın tarafında Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursunda (DYK) Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı'na (YKS) hazırlanan 160 öğrenciye yardımcı kaynak desteğinde bulundu.

Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, "Üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için Halk Eğitim Merkezi binasını verdik. Burada uzman öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize üniversite hazırlık kursları veriliyor. Kendilerine yardımcı kaynaklar da dağıttık. İlçemizdeki öğrencilerimizin güzel bir yere gelebilmeleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Tahir Saklı ise; “eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Öğrencilerimizin eğitim aldığı alan çok önemli. Nitekim burada da o hava ve o imkanlar mevcut. Bizlerde gerekli yardımcı kaynakları dağıttık. Öğrencilerimizin güzel bir yere geleceğine inanıyorum. Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı'na (YKS) hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Eğitim Merkezine gelen öğrenciler ise, kendilerine böyle bir imkan sağlayan yetkililere teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER