Belediye Başkanı Saklı ve muhtarlar Vali Akbıyık'ı ziyaret etti

Hakkari'nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı öncülüğünde merkez ile tüm köy muhtarları, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Saklı ve muhtarlar Vali Akbıyık'ı ziyaret etti
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı öncülüğünde merkez ile tüm köy muhtarları, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.


Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ile tüm köy muhtarları, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hakkari’ye gitti. İlk olarak valiliğe giden Başkan Saklı ve beraberinde bulunan muhtarlar burada Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk ile İl Emniyet Müdürü Atanur Ayan tarafından karşılandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyarette, Vali Akbıyık, Başkan Saklı ile muhtarların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Tahir Saklı ise, “ziyaretimiz çok memnuniyet verici ve oldukça olumlu geçti. Muhtarlarımız Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a taleplerini iletti. Valimiz de muhtarlarımızın ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Talepleri not aldı. Valimize, İl Jandarma Komutanımıza, Genel Sekreterimize ve İl Emniyet Müdürümüze gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberindeki muhtarlar Vali Akbıyık’a tablo takdim etti. Toplu fotoğraf çekildi. Başkan Saklı ve beraberindekiler daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Burada da Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Saklı ve beraberinde bulunan muhtarlar, daha sonra Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Doruk ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Son olarak Yüksekova İlçesine gelerek burada da Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’yı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberinde bulunan muhtarlar daha sonra Şemdinli’ye döndü.



 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER