Şemdinli'de Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerine Seminer

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde açık öğretim lisesine kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi.

Şemdinli'de Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerine Seminer
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulu veya Ortaokul Mezunu olarak Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrenciler, Tasdiknameli olarak Açık Liseye Kayıt yaptıran öğrenciler, Açık Öğretim Lisesi Öğrencisiyken kaydı silinen ve tekrar aktif hale getiren Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri için Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısında Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Meryem Özer tarafından öğrencilere Açık Öğretim iş ve İşlemleri, Kayıt yenileme, Ders seçme Kitap alma, Sınavlar ve Sınavlara hazırlık, mezuniyet için gerekli şartlar ile 2014-2015 iş takvimi hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca Açık Öğretim Lisesi iş ve İşlemlerinin daha hızlı, doğru ve sağlıklı yapılabilmesi, öğrencilerin bir hak kaybına uğramamaları için dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili olarakta bilgiler aktarıldı.





Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 16:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
beri van  yilmaz
beri van yilmaz - 7 yıl Önce

Turkce

SIRADAKİ HABER