Şemdinli'de 'Düşlerin Gölgesi' Resim Sergisi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı.

Şemdinli'de 'Düşlerin Gölgesi' Resim Sergisi
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı.

Şemdinli İlçesi'nde, Şemdinli Cumhuriyet Ortaokulu resim öğretmeni Emra Tün tarafından açılan yağlı boya resim kursunda eğitim gören öğretmenler eserlerini segiledi. Yaklaşık 6 aydan beri eğitim gören ve aynı okuldan görev yapan bayan öğretmenlerin yaptıkları eserler bugün Şemdinli Öğretmen Evi'nde sergilendi.

Şemdinli Cumhuriyet Ortaokulu resim öğretmeni Emra Tün; " çalışmalarımız Ekim ayından bu yana devam eden özel bi kurs ürünleriydi. 6 kişilik bir öğretmen kadrosuyla çalıştım. Ne kadar çizersek çizelim aklımız çizmediklerimizde yani düşlerimizde kalacak. Bizim çizdimdiklerimiz bu düşlerin gölgesidir. Bu nedenle sergimiz ismini buradan alıyor" dedi.

Resim sergisine Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2022, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER