Zilan, Sümeyye ve Agit Tekin kardeşler ile Elif Sevcan anıldı

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Derecik ilçesi Gelişen Köyü, Toklu mezrası yakınlarında öğrenci servisinin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden öğrenciler, sıralarına fotoğrafları ve çiçek bırakılarak anıldı.

Zilan, Sümeyye ve Agit Tekin kardeşler ile Elif Sevcan anıldı
Irak sınırında bulunan Derecik ilçesi Gelişen Köyü, Toklu mezrası yakınlarında öğrenci servisinin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden öğrenciler, sıralarına fotoğrafları ve çiçek bırakılarak anıldı.
Gelişen Köyü Ortaokulunda okuyan ve 27 Eylül Cuma günü Toklu mezrası yakınlarından öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden ortaokul öğrencileri 8. sınıf öğrencisi Zilan Tekin (13), kardeşi Sümeyye Tekin (10) kuzenleri 6. sınıf öğrencisi Elif Sevcan (11), ve lise 2. sınıf öğrencisi Agit Tekin arkadaşları tarafından sıralarına çiçek bırakıldı. Duygusal anların yaşanırken, bazı öğrenciler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şemdinli Milli Eğitim Müdürü Senar Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Eren ile beraber, Ortaokul'u ziyaret ederek; kazada hayatlarını kaybeden Tekin kardeşler ve Sevcan'ın sırasına onların fotoğraflarını koyarak, sıraları da çiçeklerle süsledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve beraberindekiler, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan öğrencileri teselli etmeye çalıştı.

Gür ve beraberindekiler, daha sonra camideki taziyeye katılarak ailelere baş sağlığı diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2019, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER