1 Mayıs'ta İstanbul'da güvenlik alarmı: 15 bin polis ve 120 TOMA görevlendirilecek

Bu yıl Bakırköy Halk Pazarı’nda yapılacak 1 Mayıs kutlamalarında 15 bin polis görevlendirilecek, üç helikopter ve 120 TOMA da hazır bulundurulacak.

1 Mayıs'ta İstanbul'da güvenlik alarmı: 15 bin polis ve 120 TOMA görevlendirilecek

İstanbul Bakırköy Halk Pazarı’nda Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) öncülüğünde yapılacak 1 Mayıs kutlamalarında alınacak güvenlik önlemleri de belli oldu.

Anadolu Ajansı’nın (AA) haberine göre, 1 Mayıs kutlamalarında 15 bin polis görevlendirilecek, üç helikopter ve 120 TOMA da hazır bulundurulacak.

İstanbul genelinde dört kademeden oluşan güvenlik tedbiri alınacağı belirtilen haberde, sendika ve örgütlerin toplanacağı noktalar, metro ve metrobüs durakları gibi toplum taşıma alanlarında geniş güvenlik tedbirleri alınacak.

Bakırköy Halk Pazarı’nda dedektörlü polisler ve bomba inceleme ve imha uzmanları ve 6 bin polis görev alacak.

TOMA’lar da hem Bakırköy’de hem de kent genelinde hazır bulundurulacak. Gerek duyulursa, iç hizmetlerde görevli polisler de sahaya inecek.

Program

Bakırköy Halk Pazarı’nda gerçekleştirilecek kutlamalar için iki ayrı yürüyüş kolu oluşturulacak.

İşçi ve emekçiler saat 11.00’den itibaren Marmara Forum ve E-5 İncirli yönünde toplanarak iki koldan Bakırköy Halk Pazarı’na yürüyecek.

Miting 13.00’te konfederasyon başkanlarının konuşmalarıyla başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER