'Al senin olsun bu hayat ben yokum' dedi: Raylara Yatarak İntihar Etti!

İzmir'de 18 yaşındaki Alihan D., sosyal paylaşım sitesine, "al senin olsun bu hayat ben yokum" yazdıktan sonra trenin altına yatarak intihar etti.

'Al senin olsun bu hayat ben yokum' dedi: Raylara Yatarak İntihar Etti!
 İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 18 yaşındaki Alihan D., İZBAN banliyö tren raylarına yatarak intihar etti. Trenin çarptığı genç feci şekilde can verirken, Alihan D.'nin sosyal paylaşım sitesinde "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum...alihan" yazdığı görüldü.

TREN FREN YAPTI AMA DURAMADI

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında İZBAN İnkılap durağı yakınlarında meydana geldi. Cumaovası - Aliağa seferini yapan İZBAN treninin makinisti Yaşar Güllü (58), İnkılap durağını geçtikten yaklaşık 500 metre sonra raylarda yatan bir kişiyi gördü. Makinistin fren yapmasına rağmen raylarda yatan kişi trenin altında kaldı.

CEKETİ, 50 METRE GERİDE BULUNDU

Makinistin durumu bildirmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri, olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede trenin altında kalan kişinin feci şekilde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin 18 yaşındaki Alihan D. olduğunu belirledi. Alihan D.'nin ayakkabısı ve ceketi İZBAN treninden yaklaşık 50 metre geri bulundu.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNE BIRAKTIĞI MESAJ

Yapılan incelemenin ardından Alihan D.'nin cesedi İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Alihan D.'nin yaklaşık bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde

"- Garson bey menüde ne var

-Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum...alihan" yazdığı görüldü. / dha

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER